Тиймбилдинг програми

„Мачирски Спорт” предлага и специално разработени програми, насочени към подобряване на работната атмосфера в различни работни екипи, т.н екипни тренинги.

Целта на провеждането на такива мероприятия е сплотяването на колектива, изграждане на доверие между членовете на екипа, развиване на умения за вземане на решения в състояние на неизвестност, възможност за индивидуална изява. Поставянето на екипа в една неформала обстановка предоставя възможността всеки да опознае себе си и другите, да демонстрира качества, които не е имал възможност да покаже в работната обстановка.

Тренингите се организират след направено запитване от Ваша страна. Провеждат се на открито, като предпочитани дестинации са Витоша, Рила, Пирин, Родопи. Съобразени с Вашите желания,  мероприятията могат да бъдат едно-, дву-, три- и многодневни. Наше основно задължение е да гарантираме безопасността на участниците, за това винаги взимаме под внимание възрастта и физическите възможности на участниците. Успешното сътрудничество с водещи фирми в страната е повод да вяврваме, че  сме успяли да намерим формулата за добрия тренинг.
Вече 18 години ние постигаме тези цели чрез:

  • Организиране и провеждане на занимания по планинарство, алпинизъм, спортно катерене, спортно ориентиране, комбинирани игри и тренинги за изграждане и затвърждаване на умения и навици за самостоятелно решаване на проблемни ситуации и работа в екип в природна среда, за всички възрасти. Заниманията се провеждат от квалифицирани водачи, катерачи, планински спасители, аниматори, ски/сноуборд инструктори.
  • Привлекателни програми, разработени с идеята да обогатим знанията на хората от всички възрасти за българските планини, под формата на излети, походи, приключенски лагери, експедиции и екипни тренинги;
  • Разнообразни екскурзии в страната, с посещение, както на исторически, културни и  археологически забележителности, така и на известни и неизвестни природни феномени.
  • Организиране и осъществяване на обучение по ски и сноуборд – към Мачирски Спорт функционира Ски и Сноуборд училище “Мачирски”, което е едно от най-големите ски училища в България. Училището развива своята дейност на Витоша – ски центрове Алеко, Ветровала и Офелиите. С нас целогодишно работят квалифицирани треньори и учители, с богат опит в работата с начинаещи и напреднали, което прави училището водещо по отношение на методика, екипировка и условия за работа, не само на Витоша, но и в страната.

Програмите на Мачирски Спорт се осъществяват в уникалните български планини. Можете да бъдете сигурни, че с нас ще почувствате истинското удоволствие от времето прекарано в планината. Нещо повече – нашите екскурзии и програми ще ви помогнат напълно да се отделите от напрягащата и понякога изнервяща градска среда.

Очакваме Ви!

Резервирай приключение