Тиймбилдинг програми

Фирма „Мачирски спорт” предлага и специално разработени приключенски програми с индивидуален подход, свързан с целите на събитието и Вашата компания, насочени към подобряване на работната атмосфера в различни работни екипи или т.н. екипни тренинги.

Целта на провеждането на такива мероприятия е сплотяването на екипа и подобряване ефективността на взаимоотношенията на колектива, изграждане на доверие между членовете на екипа, развиване на умения за вземане на решения в състояние на неизвестност, възможност за индивидуална изява, и разбира се забавление за всички.

Поставянето на екипа в една неформална обстановка предоставя възможността всеки да опознае себе си и другите, да демонстрира качества, които не е имал възможност да покаже в работна обстановка.
Тренингите се организират след направено запитване от Ваша страна. Програмите могат да се провеждат, както на открито, така и на закрито на всяка избрана от Вас дестинация. Няма ограничения за минимален и максимален брой участници.

Предпочитани дестинации за тиймбилдинг сред природата са Витоша, Рила, Пирин и Родопи планина. Съобразени с Вашите желания, мероприятията могат да бъдат едно-, дву-, три- и многодневни.

Нашата главна цел е да се откъснете от ежедневието и да се потопите в един различен свят, изпълнен с нови усещания и изживявания, свързан с елементи на ориентиране, търсене на съкровища, преодоляване на препятствия с леко екстремен характер, дейности на открито, айсбрейкъри, логически, ролеви, състезателни и забавни тиймбилдинг игри, които ще повишат екипния ентусиазъм и мотивация за нови и нови дейности в работната среда. Успеха на всеки екип ще се определя от умението на участниците да се координират като екип, тяхната гъвкавост и изобретателност.
В края на деня ще Ви оставим приятно уморени и  замаяни от емоции, за да си спомняте с усмивка този изключителен приключенски тиймбилдинг организиран от нас.

Наше основно задължение е да гарантираме безопасността на участниците, затова винаги взимаме под внимание възрастта и физическите възможности на участниците. Програмите ни са подходящи за всякакъв тип хора, като предварителна физическа подготовка не се изисква. Участието в екстремните елементи от програмата не е задължително.

Успешното ни сътрудничество през годните с водещи фирми в страната е повод да вярваме, че  сме успели да намерим формулата за добрия тренинг.

Вече двадесет години ние постигаме тези цели чрез:

  • Организиране и провеждане на занимания по планинарство, алпинизъм, спортно катерене, спортно ориентиране, комбинирани игри и тренинги за изграждане и затвърждаване на умения и навици за самостоятелно решаване на проблемни ситуации и работа в екип в природна среда, за всички възрасти.
  • Заниманията се провеждат от квалифицирани водачи, катерачи, планински спасители, аниматори, ски/сноуборд учители.
  • Привлекателни програми, разработени с идеята да обогатим знанията на хората от всички възрасти за българските планини, под формата на излети, походи, приключенски и лагери, експедиции и екипни тренинги;
  • Разнообразни екскурзии в страната, с посещение както на исторически, културни и  археологически забележителности, така и на известни и малко известни природни феномени;
  • Организиране и осъществяване на обучение по ски и сноуборд – към „Мачирски Спорт“ функционира Ски и Сноуборд училище “Мачирски”, което е едно от най-големите училища в България. Училището oсновно развива дейност на Витоша на ски – центровете Алеко, Ветровала и Офелии. В него, работят квалифицирани треньори и учители, с богат опит в работата с начинаещи и напреднали, което го прави водещо по отношение на методика, екипировка и условия за работа, не само на Витоша, но и в страната.