Мачирски Спорт развива своята дейност от 1998 г. и e водеща компания в областта на планинския туризъм. Нашите програми са балансирана комбинация от приключенски туризъм, екология, тренинги за работа в екип, спортно катерене, въжени предизвикателства, еко и селски туризъм.


РОЖДЕНИ ДНИ

Подарете на детето си един незабравим и различен рожден ден сред природата.

Очакват ви много игри и приключения като алпийски тролей, въжена градина, скално и спортно катерене, лек преход и възможност за приготвяне на барбекю. Празненството се провежда в местността Офелии на Витоша, където разполагаме и със собствена база. Заниманията са около 4-5 часа и са изцяло съобразени с физическите възможности на децата.

 

СПОРТНИ ПРАЗНИЦИ

Спортните празници за деца и ученици на Офелиите са едно забавно предизвикателство, изпълнено с щафетни и екипни игри, въжени предизвикателства, спортно катерене и много емоции!

 

ТИЙМБИЛДИНГ

Предлагаме специално разработени програми, насочени към подобряване на работната атмосфера в различни работни екипи или т.н екипни тренинги.

Целта на провеждането на такива мероприятия е сплотяването на колектива, изграждане на доверие между членовете на екипа, развиване на умения за вземане на решения в състояние на неизвестност, възможност за индивидуална изява. Поставянето на екипа в една неформална обстановка предоставя възможността всеки да опознае себе си и другите, да демонстрира качества, които не е имал възможност  да покаже в работната обстановка.

Тренингите се организират след направено запитване от Ваша страна. Провеждат се на открито, като предпочитани дестинации са Витоша, Рила, Пирин, Родопи. Съобразени с Вашите желания,  мероприятията могат да бъдат едно-, дву-, три- и многодневни. Наше основно задължение е да гарантираме безопасността на участниците, за това винаги взимаме под внимание възрастта и физическите възможности на участниците. Успешното сътрудничество с водещи фирми в страната е повод да вярваме, че сме успели да намерим формулата за добрия тренинг.