Избери ваучер за подарък от Мачирски Спорт!

 

Подари истинско предизвикателство за твой близък човек, което да го накара да се влюби в природата и спорта! Избери приключение, което ще остане за цял живот и за което ще се говори години наред!

Поръчай подарък от Мачирски Спорт като избираш между: ски или сноуборд курс, ски почивка, полет с парапланер, екскурзия в страната или чужбина или друго приключение по избор.

Общи условия за ползване на ваучер за подарък от „Мачирски Спорт“ ЕООД

 

  • Ваучер за подарък на Мачирски Спорт може да се използва еднократно за посочената в него услуга или друга туристическа услуга, предлагана от Мачирски Спорт ЕООД.
  • Ваучерът може да се използва за туристическа услуга на същата или на по-висока стойност (с доплащане на разликата в цената от страна на клиента). При резервиране на услуга на по-ниска стойност, разликата в цената, не се възстановява.
  • Ваучерът съдържа уникален код и срок на валидност, в който приносителят му може да се възползва от услугата, предмет на ваучера. След изтичане на посочения срок – ваучерът става невалиден.
  • Ваучерът е поименен, но може да бъде преотстъпван на други лица.
  • Ваучерът не може да бъде заменен за неговата парична себестойност.
  • Ваучерът не подлежи на връщане и в случай на загуба не се възстановява.

 

Ако сте получили ваучер за подарък от Мачирски Спорт и искате да го използвате, моля да се свържете с нас предварително.

Избери наш ваучер за подарък спрямо сезона и вида на подаръка:

За зимни приключения и снежни спортове:

Ваучер за ски

За всички останали приключения през годината:

Ваучер за подарък Мачирски Спорт