1 ден
Продължителност
Луковит
Локация
13.10.2018 г.
Календар
Бус
Транспорт
12+
Възраст

Еднодневна екскурзия

Пещера Проходна и Геопарк „Искър-Панега“

13 Октомври 2018 г.

Програма:

08:00 ч. – Отпътуване от София – НС „Васил Левски“ в посока гр. Луковит.

10:00 ч. – Пристигане и посещение на пещера Проходна. Пещерата е една от най-известните и леснодостъпни пещери в България. Тя е естествено осветена от огромните входове и от естествените отвори в тавана, които удивително приличат на огромни очи.

12:00 ч. – 13:00 ч. – Почивка и обяд.

13:00 ч. – Отпътуване в посока Златна Панега.

13:30 ч. – Лек преход по крайречен ландшафтен парк „Панега“. Според поверие, водата, растителността, формата и скалите на това място, създават особен жизнен биотоп и природни енергии, облекчаващи мигрена и нервни напрежения, освен, че са много красиви.

15:00 ч. – Отпътуване за София.

17:00 ч. – Пристигане в София.

 

Цена на човек: 48.00 лв.цената е валидна при група от минимум 7 човека

 

Цената включва: транспорт; планински водачи/инструктори; застраховка

Цената НЕ включва: входни такси, обяд и разходи от личен характер

 

Необходима екипировка: удобна раница, яке, маратонки/удобни за ходене обувки, шапка, очила, дъждобран, подходящи за сезона и планината дрехи.

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

  • На участници, които се откажат от екскурзията, поради заболяване или други причини до 7 дни преди началната дата, се възстановява цялата сума.
  • На участници, които се откажат от екскурзията, поради заболяване или други причини, в срок по-кратък от 7 дни преди неговото начало, се възстановяват 70% от стойността на съответната проява.
  • При анулация от страна на участник в деня на проявата или след започване на екскурзията, средства не се възстановяват.
  • Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ (в срок от 5 дни от извършеното плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване)
  • Специфични особености по конкретната програма са посочени в договора.

 

ВАЖНО!

Всяка дейност в планината е съпроводена от известен риск от нараняване. Основни  принципи в нашата дейност са: опазване здравето и живота на участниците; предотвратяване на риска от физическа или психологическа травма; спазване на правилата за безопасност в планината и  не допускане на крайни екстремни ситуации!

 

***Фирмата си запазва правото на промени в програмата при непредвидени  обстоятелства.

 

 

ПРОГРАМАТА е запазен туристически продукт на МАЧИРСКИ СПОРТ ЕООД!