3 дни
Продължителност
Витоша
Локация
07-09.09.2022
Календар
Автобус
Транспорт
7+
Възраст

ЛЯТНА ПРИКЛЮЧЕНСКА ЗАНИМАЛНЯ

07 – 09 септември 2022 г.

Готови ли сте да творите, да пътешествате, да отидете в космоса, да се върнете в ерата на динозаврите, да се докоснете до магията на киноизкуството и анимацията или да изследвате структурата на Земята?  Да, всичко това е възможно с нашата Лятна приключенска занималня!

Програма:

Сряда – Посещение на конна база. Децата ще се запознаят отблизо с тези удивителни животни. Ще научат интересни факти за тях и останалите обитатели в базата. Ще подготвят конете за оседлаване и след това ще се разходят с тях! Игри на открито.

Четвъртък Работилница по анимация! Ще запознаем децата с различни техники за анимиране, ще творим кратки анимационни филмчета, като децата сами ще изработят необходимите материали за анимациите си! Занимания по планинарство, спортно катерене, преход.

Петък – Занимания по планинарство, спортно катерене, преход.

 ***Фирмата си запазва правото на промени в програмата при неблагоприятни метеорологични условия или непредвидени обстоятелства.

Цената включва:

 • Занимания по планинарство на Витоша 
 • Спортно катерене и въжени предизвикателства 
 • Леки преходи, съобразени с възрастта на децата
 • 1 работилница/ателие (четвъртък) с партньор
 • Екскурзия извън София (сряда)
 • Квалифициран представител на Мачирски спорт, който съпровожда децата през цялото време
 • Застраховка
 • Входни такси за обектите, когато има предвидени такива

Цената не включва: 

 • Лични разходи и храна

 

*Възможност за поръчка на топъл обяд от частна детска кухня Хер Бебе –  доплащане 10 лв. дете/ден.

**Не се възстановяват средства при пропуснат храноден.

 

Важна информация:

 • Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години, с изключение на някои занимания/седмици, когато е изрично посочено в описанието на активността и е предложена алтернативна програма.
 • Необходима екипировка: удобна раница; яке; маратонки/обувки, удобни за ходене; шапка; очила; дъждобран; фенерче. Децата да си носят сух пакет храна и малко шише с вода.
 • Децата трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи.

 

Отпътуване: 08:30 ч. – Национален Стадион „Васил Левски“

Връщане: 17:30 ч. – Национален Стадион „Васил Левски“

 

Клиенти, които живеят в близост до маршрута на автобуса могат да чакат на следните спирки:

Моля да бъдете на мястото, което сте посочили за тръгване, в следните часове:

 • 08:15 ч. – Национален Стадион „Васил Левски“ / връщане в 17:15-17:30 ч.
 • 08:40 ч. – Спирка ШЕЛ – автобусна спирка след бензиностанция ШЕЛ на бул. „България”, в посока Витоша / връщане в 17:00 – 17:15 ч. на отсрещната страна.
 • 08:45 ч. – Спирка Гоце Делчев – автобусна спирка след кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев” в посока Витоша/ връщане в 17:00 ч. от отсрещната страна, след кръстовището.
 • 08:50 ч. – Спирка БИЛА – автобусна спирка след кръстовището на бул. „България” и  бул. „Тодор Каблешков“ в посока Витоша; срещу мол България/ връщане в 17:00 ч. от отсрещната страна, до спирката до магазин “БИЛА”.
 • 09:00 ч. – Спирка Бояна („Скиорка“) – автобусна спирка след кръстовището на Панорамен и Беловодски път в кв. Бояна в посока Витоша/ връщане в 16:45 ч.

Важно! Бусчето отпътува от НС “Васил Левски” точно в 08:30 ч., затова бъдете точни 🙂 По спирките трябва да премине във времевия диапазон между 08:40 – 09:00 ч./ 16:45 – 17:15 ч., в зависимост от трафика. Не може да престоява на спирките и да изчаква закъсняващи участници, молим да бъдете в посочения час на избраната от Вас спирка 🙂

 

ВАЖНО!

Мачирски Спорт ЕООД е водещ туроператор в областта на планинския туризъм и зимните спортове. Дълги години активно и целенасочено работим за популяризирането и развитието на планинския туризъм и снежните спортове, както сред подрастващите, така и сред техните родители.

Всяка дейност в планината е съпроводена от известен риск от нараняване. Основни принципи в нашата дейност са: опазване здравето и живота на участниците; предотвратяване на риска от физическа или психологическа травма; спазване на правилата за безопасност в планината и не допускане на крайни екстремни ситуации!

 

***ПРОГРАМАТА Е ЗАПАЗЕН ПРОДУКТ НА МАЧИРСКИ СПОРТ***

ЦЕНИ

 Цена на дете
Цена за 1 седмица230 лв.
Цена за 1 ден75 лв.

*Програмата се осъществява при група от 10 деца

** В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

Цената включва:

 • Занимания по планинарство на Витоша 
 • Спортно катерене и въжени предизвикателства 
 • Леки преходи, съобразени с възрастта на децата
 • 1 работилница/ателие (четвъртък) с партньор
 • Екскурзия извън София (сряда)
 • Квалифициран представител на Мачирски спорт, който съпровожда децата през цялото време
 • Входни такси за обектите, когато има предвидени такива
 • Застраховка

Цената не включва: 

 • Лични разходи и храна

*Възможност за поръчка на топъл обяд от частна детска кухня Хер Бебе –  доплащане 10 лв. дете/ден.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. При възникнали въпроси, можете да се свържете с нас на телефони: 0886 00 60 67, 0886 05 95 55, 0886 05 00 66, 0885 04 22 44.
 2. След потвърждение от наша страна, ще получите ДОГОВОР, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 3. Заплащането се извършва по следните начини:
   • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
   • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF

  *като в основание следва да посочвате и имената на детето/децата и „Лятна занималня“.

 4. Можете  да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД, които могат да бъдат намерени на: https://www.machirski-sport.com/about-us/
 5. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Мерките за ограничаване на разпространението на Covid 19 по-долу в страницата и с нашия Инструктаж за безопасност.
 6. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже от услугата без да дължи неустойка, е до 3 дни преди началната дата.
 7. При отказ по-кратък от 3 дни преди началната дата на програмата, се възстановяват 70 % от сумата.
 8. При отказ от услугата след началната дата, независимо от естеството на причината, средства не се възстановяват.
 9. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по услугата, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на услугата, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата,  в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната. За заплащане на цената по настоящия договор и разходите, свързани със замяната ПОТРЕБИТЕЛЯТ  и заместващото го лицето, носят солидарна отговорност пред ТУРОПЕРАТОРА.
 10. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да отлага или променя някое от предвидените екскурзии до 24 часа преди началната дата, в писмен вид на email оffice@machirski-sport.com . Промени в по-кратък срок, независимо от причината, не се приемат, пропуснатият ден не може да бъде отработен и средства не се възстановяват. 
 11. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да отработва отложен ден/дни в рамките на 2 седмици от крайната дата на услугата. При просрочване на 2-те седмици за отработване, денят/дните не се отработват и средства не се възстановяват. Отработването на отложения ден/дни се съгласува с ТУРОПЕРАТОРА.
 12. При отказване на заявения кетъринг, средства не се възстановяват.
 13. Дете, което застрашава с поведението си психическото и физическо здраве на другите деца и/или системно нарушава реда и дисциплината, и/или накърнява достойнството на ТУРОПЕРАТОРА като цяло, и/или на неговите служители, или на друго дете, се отстранява от заниманията, като договорът се прекратява едностранно от ТУРОПЕРАТОРА, без да се възстановяват внесените такси по т.2.2. Тази мярка се прилага когато приложените по-рано възпитателни мерки, подходи, включително съвместни усилия между персонала на ТУРОПЕРАТОРА и родителите/настойниците, не са дали резултат.
 14. Крайният срок за уведомяване на ПОТРЕБИТЕЛЯ, че минималният брой участници не е набран, поради което програмата се отменя е 3 (три) дни преди началната дата на програмата.
 15. При събрана по-малка група, програма „Лятна приключенска занималня“ може да се проведе, но ще бъде с променена програма, което ще се съгласува предварително с ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 16. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след извършено плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване.
 17. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.