Детски морски лагер

 

Слънце, пясък, вълни и много забавления, гарнирани с разнообразни спортни  и арт занимания – това ни очаква по време на Детския морски спортен лагер!

На наше разположение ще бъде широка охраняема плажна ивица в близост до хотела. Самият хотел разполага със стена за катерене, футболно игрище, полигон за стрелба с лъкфитнес, игрище за баскетбол, площадка за плажен волейбол. Всеки ден ще имаме сутрешно тичане и гимнастика/ йога на плажа, а следобедите ще разнообразяваме със спортно катерене, стрелба с лък и игри. За по-авантюристично настроените има възможност и за сърф уроци с нашите приятели от сърф училище „Акаша“.

На плажа не си мислете, че ще мързелуваме! Очакват Ви щафетни игри, състезания по правене на пясъчни фигури и плуване! Предвидили сме време и за изкуство – ще можете да вземете участие в различни арт ателиета с рисуване, декупаж или апликация. В програмата има и три образователни  ателиета – „Млад планинар“, „Млад еколог“ и „В света на камъка“, по време на които ще придобиете различни знания и умения.

В първия и последния ден от лагера ще посетим тракийски мегалитен комплекс Бегликташ и археологически резерват Кабиле.

Хммм, не пропускаме ли нещо? О, да – последната вечер ще се любуваме на звездите и ще танцуваме край лагерния огън!

Среща на морския бряг!


Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

Необходима екипировка: удобна раница,подходящи дрехи за сезона, маратонки или други удобни за ходене обувки, шапка, очила, дъждобран, слънцезащитен крем, бански, плажна кърпа и чехли. Джобни за забранени удоволствия: сладолед, сладки и подаръчета.

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона дрехи. 

Място и час на отпътуване/ връщане:

  • 07:00 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Групата отпътува в 07:30 ч.
  • 18:00-18:30 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66.

2. Потребителят трябва да се запознае с нашия Информационен формуляр.

3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.

4. Заплащането на програмата се извършва по следните начини:

  • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
  • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).

5. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД.

6. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с нашия Инструктаж за безопасност.

7. При записване се заплаща 50.00 лв. капаро, което не се възстановява при отказване. Пълното заплащане се извършва до 1 месец преди датата на отпътуване.

8. При индивидуални анулации до 2 седмици преди датата на отпътуване се възстановяват 50% от  сумата.

9. При индивидуални анулации в по-кратък срок, парични средства не се възстановяват.

10. При анулации в деня на отпътуване или след началната дата, парични средства не се възстановяват.

11. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.

12. Крайният срок, в който ТУРОПЕРАТОРЪТ трябва да информира ПОТРЕБИТЕЛЯ дали минималният брой участници е събран и програмата ще се реализира, е 30.06.2023 г.

13. Специфични особености по конкретната програма са посочени в договора.

14. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

 

*Фирмата си запазва правото на промени в програмата при непредвидени обстоятелства.

*** Програмата е запазен продукт на Мачирски Спорт ЕООД ***