Детски лагер

“Приключения в карстовия свят”

Четиридневен приключенски лагер в района на град Луковит

 

Едва ли има някой, който не е посещавал пещера Проходна, известна и като “Очите на Бога”, но освен нея Карлуковското плато крие още много тайни! Разположено между селата Карлуково, Кунино и Реселец, платото ще ви изненада с впечатляващи скални образувания, непознати пещери и проходи, скални манастири и сгушени пътеки, там където най-малко очаквате.

Приключенският лагер “Приключения в карстовия свят” ще събуди откривателя във Вашето дете!

С карта и компас децата ще бъдат на проучвателна мисия из Задънен дол и ще се срещнат с екипа на Пещерно спасяване, за да научат повече за пещерите и пещерното дело. Ще навлязат в необлагородени и тайни пещери, ще разберат какво е “Пропадалото”, ще плават с лодки по река Златна Панега… о, и разбира се – ще играят, ако им останат сили 🙂

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

А ако и във Вас има “задрямал” приключенец  – добре дошли са и родители, които искат да откриват света заедно със своето дете 🙂

 

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем, бански, плажна кърпа, маска и личен дезинфектант. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08:00 ч. – сборен пункт: паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Групата отпътува в 08:30 ч.
 • 17:00 – 17:30  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ЦЕНИ НА ЛАГЕРА

 • Цена на дете: 580.00 лв.

 • Цена за втори член от семейството: 550.00 лв.

 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • 4 нощувки в двойна, тройна или четворна стая в хотел Дипломат Парк ***, гр. Луковит
 • Изхранване на база пълен пансион (тристепенно – сет меню) в хотел Дипломат Парк *** и  1 допълнителен обяд в деня на отпътуване (сух пакет)
 • Лицензиран транспорт
 • Занимания по програма на ,,Мачирски Спорт“ – лекции и демонстрации за опасностите в планината; пещерно дело и пещерно спасяване; ориентиране с карта и компас
 • Посещение на обектите: пещера Проходна, пещера Съева дупка, пещера Голяма Свирчовица, Каменни къщи, Струпаница, Геопарк Искър – Панега, Задънен дол, Златен Парк, Пропадалото, Реселешки водопад
 • Водачи/инструктори на ,,Мачирски Спорт“
 • Беседи
 • Застраховка
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“

 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • разходи от личен характер

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66.
 2. Потребителят трябва да се запознае с нашия Информационен формуляр.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по някой от следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).
 1. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД.
 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с нашия Инструктаж за безопасност.
 3. На участници, които се откажат от пътуването поради заболяване или други причини в срок до 15 дни преди пътуването, се възстановява цялата сума.
 4. На участници, които се откажат от пътуването поради заболяване или други причини след посочения срок, но преди началната дата, се възстановяват 50%.
 5. При анулация от страна на участник в деня на отпътуване или след началната дата, парични средства не се възстановяват, но може да се използва застраховка “Отмяна на пътуване”.
 6. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата,  което ще бъде съгласувано с клиентите.
 7. Специфични особености по конкретната програма са посочени в договора.

 

*Фирмата си запазва правото на промени в програмата при непредвидени обстоятелства.

*** Програмата е запазен продукт на Мачирски Спорт ЕООД. ***

Резервирай детски лагер