Ски и сноуборд училище „Мачирски“ предлага наемането на ски екипировка на марката Rossignol на ски центрове „Ветровала“ и „Офелии“.

При наемане на ски екипировка се изисква подписването на договор с лицето, което наема екипировката или внасяне на депозит от 200 лв. на нает комплект.

Важно:
*Групите на ски и сноуборд училище „Мачирски“ се оборудват с предимство!

 

Работно време на гардеробите:

 • Понеделник – Петък: 10:00 – 15:00 ч.
 • Събота – Неделя: 10:30 – 16:00 ч.

*Отдаването на ски екипировка приключва в 14:30 ч. (понеделник-петък) и 15:30 ч. (събота-неделя).

 

Работно време на каса:

 • Понеделник – Петък: 09:30 – 14:30 ч.
 • Събота – Неделя: 09:00 – 15:30 ч.

Наем на ски екипировка от ски и сноуборд училище „Мачирски“

НАЕМ НА СКИ ЕКИПИРОВКА (1 ден)

ДЕЦА

ВЪЗРАСТНИ

Ски комплект (ски, обувки и щеки) 25 лв. 30 лв.
Ски 20 лв. 25 лв.
Ски обувки 20 лв. 25 лв.
Фамилен пакет (при наемане на пълни ски комплекти за 1 възрастен +2 деца или 2 възрастни +1 дете) – 15% – 15%

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

– Ски екипировка се дава под наем за 1 ден.
– Ски екипировка под наем се дава само на ски центрове „Ветровала“ и „Офелии“.
– При наемане на екипировка се изисква подписването на договор с лицето, което наема екипировката или внасяне на депозит от 200 лв. на нает комплект.
– За детска екипировка се приема номерацията до 35 номер обувки и до 120 см. дължина на ските.

*Групите на ски и сноуборд училище „Мачирски“ се оборудват с предимство.

Условия на „Мачирски спорт“ ЕООД за наемане на ски екипировка

 1. При наемане на екипировка, Клиентът е длъжен да предостави вярна и точна информация относно физическите си данни и относно степента на владеене на съответния снежен спорт.
 2. Клиентът няма право да предоставя на трети лица своята екипировка, както и да я използва извън ски пистите на Офелии и Ветровала.
 3. Клиентът е длъжен да си служи с предоставената му екипировка по подходящ начин, така че да избягва нейното увреждане или загуба.
 4. Връщането на предоставената екипировка трябва да става съобразно работното време на гардероба. Ако клиентът я върне след края на работното време трябва да заплати глоба от 20 лв. за всеки просрочен час за всеки нает артикул.
 5. Клиентът е длъжен да уведоми незабавно персонала отдал екипировката под наем, за всеки инцидент, свързан с повреждане или загуба на екипировката. Както и да уведоми полицията за всеки случай на кражба на предоставената под наем екипировка.
 6. Клиентът е длъжен да заплати на „Мачирски Спорт“ компенсация, в случай на загубване и/или повреждане на предоставената му под наем екипировка по следния начин:
 • При загуба на екипировката, Клиентът е длъжен да заплати компенсация в размер на стойността за загубената екипировка по пазарни цени за съответната екипировка.
 • При повреди на екипировката, които могат да се поправят в ски работилница – по цените, определени в ценоразписа на ски работилницата.
 • При повреди, които не могат да бъдат поправени от ски работилница, компенсацията е в размер на стойността на повредената екипировка по пазарни цени за съответната екипировка.
 1. При отказ на Клиента да заплати стойността на повредената екипировка, „Мачирски Спорт“ може да задържи платения депозит или да потърси правата си, съгласно сключения договор.