Пролетен лагер

“Из тайните пътеки на Карлуковския карст”

Четиридневен приключенски лагер в района на град Луковит

10 – 13.04.2023 г.

 

Едва ли има някой, който не е посещавал пещера Проходна, известна и  като “Очите на Бога”, но освен нея Карлуковското плато крие още много тайни! Разположено между селата Карлуково, Кунино и Реселец, платото ще ви изненада с впечатляващи скални образувания, непознати пещери и проходи, скални манастири и сгушени пътеки, там където най-малко очаквате.

Приключенският лагер “Из тайните пътеки на Карлуковския карст” ще събуди откривателя във Вашето дете!

С карта и компас децата ще бъдат на проучвателна мисия из Задънен дол и  ще се срещнат с екипа на Пещерно спасяване, за да научат повече за пещерите и пещерното дело. Ще навлязат в необлагородени и тайни пещери, ще разберат какво е “Пропадалото”, ще плават с лодки по река Златна Панега… о, и разбира се – ще играят, ако им останат сили 🙂

 

А ако и във Вас има “задрямал” приключенец  – добре дошли са и родители, които искат да откриват света заедно със своето дете 🙂

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08:00 ч. – сборен пункт: паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Групата отпътува в 08:30 ч.
 • 17:00 – 17:30  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем, бански, плажна кърпа, маска и личен дезинфектант. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

ЦЕНИ НА ЛАГЕРА

Цени за ранно записване и заплащане до 20.03.2023 г.:

 • Цена на дете (до 14 г.): 520.00 лв.
 • Цена за второ дете от семейство (до 14 г.): 500.00 лв.
 • Цена за дете над 14 г./възрастен: 565.00 лв.

*В промоционалната цена е включена и застраховка “Отмяна на пътуване”.


Стандартни цени:

 • Цена на дете (до 14 г.): 550.00 лв.
 • Цена за второ дете от семейството (до 14 г.): 520.00 лв.
 • Цена за дете над 14 г./възрастен: 595.00 лв.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • 3 нощувки в двойна, тройна или четворна стая в хотел Дипломат Парк ***, гр. Луковит
 • Изхранване на база пълен пансион (тристепенно – сет меню) в хотел Дипломат Парк *** и  1 допълнителен обяд в деня на отпътуване (сух пакет)
 • Лицензиран транспорт; 
 • Занимания по програма на ,,Мачирски Спорт“ – лекции и демонстрации за опасностите в планината; пещерно дело и пещерно спасяване; ориентиране с карта и компас
 • Водачи/инструктори на ,,Мачирски Спорт“;
 • Беседи; 
 • Застраховка;
 • Посещение на обектите: пещера Проходна, пещера Съева дупка, пещера Голяма Свирчовица, Каменни къщи, Струпаница, Геопарк Искър – Панега, Задънен дол, Златен Парк, Пропадалото, Реселешки водопад

 ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • разходи от личен характер

ЗАПИСВАНЕ:

Записването се извършва чрез направена резервация през сайта на Мачирски спорт, подписан договор и извършено плащане. 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44
 2. Потребителят трябва да се запознае с Информационния формуляр ТУК.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по някой от следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).
 1. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД тук: https://www.machirski-sport.com/about-us/
 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Мерките за ограничаване на разпространението на Covid 19 и с Инструктаж за безопасност.
 3. На участници, които се откажат от пътуването поради заболяване или други причини до 20.03.2023 г., се възстановява цялата сума.
 4. На участници, които се откажат от пътуването поради заболяване или други причини след 20.03.2023 г., както и при анулация от страна на участник в деня на отпътуване или след началната дата, средства не се възстановяват.
 5. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 10 дни преди началната дата на услугата и до 5 дни след първо плащане.  *При ранно записване до 15.03.23 в пакетната цена е включена и застраховка “Отмяна на пътуване”.
 6. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата,  което ще бъде съгласувано с клиентите.

Специфични особености по конкретната програма са посочени в договора.

 

***Фирмата си запазва правото на промени в програмата при непредвидени обстоятелства.

ПРОГРАМАТА Е ЗАПАЗЕН ПРОДУКТ НА МАЧИРСКИ СПОРТ!

Резервирай детски лагер