Лагер “Чудесата на Северозапада”

 

 Причудливи скални форми, тектонско езеро и  древни рисунки от първобитните хора – лагер “Чудесата на Северозапада” ще ни отведе на вълнуващо приключение назад във времето!

Освен едни от най-известните български пещери – Магурата и Леденика, ще посетим и не по-малко интересната пещера Венеца. Ще видим най-голямото по площ вътрешно тектонско езеро – Рабишко езеро. Не може да отидем в северозапада без да видим геоложките феномени Белоградчишките скали и Божи мост и да разберем как са се образували. В района се намира и единствената изцяло запазена крепост в България – “Баба Вида”, която също ще посетим. А следобедите ще разнообразяваме с игри, катерене и ще релаксираме на прохладния басейн в хотела.

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем, бански, плажна кърпа, маска и личен дезинфектант. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08.30 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Желателно е участниците да дойдат минимум 15 минути преди часа на отпътуване.
 • 16.30 – 17.00  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ЦЕНИ

Очаквайте скоро!

 

Цените включват:

 •  4 нощувки в Комплекс „Магура“ в двойни, тройни и четворни стаи
 • Изхранване на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря)
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Входни такси и беседи за всички посещавани обекти
 • Ползване на открития басейн и стената за катерене на комплекса
 • Планински водач/представител на „Мачирски Спорт“
 • Занимания по програма на „Мачирски Спорт“ – спортно катерене и други игри
 • Застраховка

Цените не включват:

 • лични разходи

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66;  0886 006 067;
 2. Потребителят трябва да се запознае с Информационния формуляр ТУК.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).
 1. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД тук: https://www.machirski-sport.com/about-us/
 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Противоепидемичните мерки и правила за разпространението на Covid 19 и с Инструктаж за безопасност.
 3. Срок за записване и плащане: до 3 седмици преди началната дата.
 4. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже, без да дължи неустойка са посочената по-горе дата за записване и плащане.
 5. При анулации след тези дати се възстановяват 70% от общата сума.
 6. При анулация или неявяване в деня на отпътуване – парични средства не се възстановяват.
 7. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.
 8. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след извършено плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване.
 9. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

Резервирай детски лагер