Лагер “Чудесата на Северозапада”

 

 Причудливи скални форми, тектонско езеро и  древни рисунки от първобитните хора – лагер “Чудесата на Северозапада” ще ни отведе на вълнуващо приключение назад във времето!

Освен едни от най-известните български пещери – Магурата и Леденика, ще посетим и не по-малко интересната пещера Венеца. Ще видим най-голямото по площ вътрешно тектонско езеро – Рабишко езеро. Не може да отидем в северозапада без да видим геоложките феномени Белоградчишките скали и Божи мост и да разберем как са се образували. В района се намира и единствената изцяло запазена крепост в България – “Баба Вида”, която също ще посетим. А следобедите ще разнообразяваме с игри, катерене и ще релаксираме на прохладния басейн в хотела.

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем, бански, плажна кърпа, маска и личен дезинфектант. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08.30 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Желателно е участниците да дойдат минимум 15 минути преди часа на отпътуване.
 • 16.30 – 17.00  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ЦЕНИ

 Цена на дете до 10 год.Цена на дете над 10 год.
Цена на дете595 лв.615 лв.
Второ дете от семейство575 лв.595 лв.

 

Цените включват:

 •  4 нощувки в Комплекс „Магура“ в двойни, тройни и четворни стаи
 • Изхранване на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря)
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Входни такси и беседи за всички посещавани обекти
 • Ползване на открития басейн и стената за катерене на комплекса
 • Планински водач/представител на „Мачирски Спорт“
 • Занимания по програма на „Мачирски Спорт“ – спортно катерене и други игри
 • Застраховка

Цените не включват:

 • лични разходи

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66;  0886 006 067;
 2. Потребителят трябва да се запознае с Информационния формуляр ТУК.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).
 1. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД тук: https://www.machirski-sport.com/about-us/
 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Противоепидемичните мерки и правила за разпространението на Covid 19 и с Инструктаж за безопасност.
 3. Срок за записване и плащане: до 05.07.2022 г.
 4. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже, без да дължи неустойка са посочената по-горе дата за записване и плащане.
 5. При анулации след тези дати се възстановяват 70% от общата сума.
 6. При анулация или неявяване в деня на отпътуване – парични средства не се възстановяват.
 7. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.
 8. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след извършено плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване.
 9. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

Резервирай детски лагер