Лагер “Приключения в карстовия свят”

20 – 24 юни 2022 г.

 

Заповядайте на пътешествие в света на карста! Ще посетим пещера Съева дупка, ще видим небето през „очите“ на пещера Проходна, ще проникнем дори в пещера Голяма Свирчовица.

Ще се разходим също из приказния геопарк „Искър Панега“, ще посетим природен феномен ,,Пропадалото“, а за финал ще разгледаме впечатляващата панорама ,,Плевенска епопея“.

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем, бански, плажна кърпа, маска и личен дезинфектант. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08.30 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Желателно е участниците да дойдат минимум 15 минути преди часа на отпътуване.
 • 16.30 – 17.00  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ЦЕНИ

 Цена на дете
Цена на дете595 лв.
Второ дете от семейство575 лв.

 

Цените включват:

 •  4 нощувки в хотел „Дипломат Парк“ *** в двойни, тройни и четворни стаи
 • Изхранване на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря)
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Входни такси и беседи за всички посещавани обекти
 • Планински водач/представител на „Мачирски Спорт“
 • Занимания по програма на „Мачирски Спорт“ –  планинарство, ориентиране и други игри
 • Застраховка

Цените не включват:

 • лични разходи

 

Срок за записване и плащане: 01.06.2022 г.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66;  0886 006 067;
 2. Потребителят трябва да се запознае с Информационния формуляр ТУК.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва до 01.06.2022 г. по следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).
 1. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД тук: https://www.machirski-sport.com/about-us/
 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Мерките за ограничаване на разпространението на Covid 19 и с Инструктаж за безопасност.
 3. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже, без да дължи неустойка е 14 дни преди началната дата на лагера.
 4. При анулации след тази дата се възстановяват 50 % от общата сума.
 5. При анулация или отсъствие в деня на отпътуване, както и след началната дата – парични средства не се възстановяват.
 6. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.
 7. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след извършено плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване.
 8. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

Резервирай детски лагер