Планинарски лагер в Пирин

“Орбелос – Белоснежната планина”

 

Наричана в миналото Белоснежната планина, Пирин впечатлява с изваяните и заострени профили на върховете.  Преобладаващ е алпийският релеф на планината, а продължителната ледникова дейност е разтлала обширните долини и дълбоки циркуси, красиво украсени с кристално чисти езера.

Ще се отправим към високопланинския рай на петдневно приключение, в което ще редуваме преходи до едни от най-емблематичните природни обекти в Пирин като връх Вихрен, Бъндеришка поляна, х. Безбог, езерото Окото, Попово езеро и Рибно езеро, със занимания по планинарство и занимателни игри.

Основна цел по време на лагера е придобиването на добра планинарска култура, изграждане на навици при ходенето във високата планина и усвояването на базови умения, свързани с безопасното пребиваване в планината

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем.. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

 

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08.30 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Желателно е участниците да дойдат минимум 15 минути преди часа на отпътуване.
 • 16.30 – 17.00  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ЦЕНИ

 Цена на дете до 12 г.Цена на дете от 12 до 14 г.Цена на дете над 14 г.
Цена на дете570 лв.580 лв.590 лв.
Второ дете от семейство550 лв.560 лв.570 лв.

 

Цените включват:

 •  4 нощувки в хотел „Мария Антоанета“ в Банско в двойни, тройни и четворни стаи
 • Изхранване на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря)
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Билет за седалков лифт до х. Безбог
 • Ползване на вътрешен басейн на хотела
 • Планински водач/представител на „Мачирски Спорт“
 • Занимания по програма на „Мачирски Спорт“
 • Застраховка

Цените не включват:

 • лични разходи

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66; 0886 006 067;
 2. Потребителят трябва да се запознае с Информационния формуляр ТУК.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).

5. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД тук: https://www.machirski-sport.com/about-us/

6. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Противоепидемичните мерки и правила за разпространението на Covid 19 и с Инструктаж за безопасност.

7. Срокове за записване и плащане: до 15.07.2022 г.

8. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже, без да дължи неустойка са посочените по-горе дати за записване и плащане.

9. При анулации след тази дата се възстановяват 70% от общата сума.

10. При анулация или неявяване в деня на отпътуване – парични средства не се възстановяват.

11. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.

12. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след извършено плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване.

13. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ ДЕТСКИ ЛАГЕР