Планинарски лагер в Пирин

“Орбелос – Белоснежната планина”

 

Наричана в миналото Белоснежната планина, Пирин впечатлява с изваяните и заострени профили на върховете.  Преобладаващ е алпийският релеф на планината, а продължителната ледникова дейност е разтлала обширните долини и дълбоки циркуси, красиво украсени с кристално чисти езера.

Ще се отправим към високопланинския рай на петдневно приключение, в което ще редуваме преходи до едни от най-емблематичните природни обекти в Пирин като връх Вихрен, Бъндеришка поляна, х. Безбог, езерото Окото, Попово езеро и Рибно езеро, със занимания по планинарство и занимателни игри.

Основна цел по време на лагера е придобиването на добра планинарска култура, изграждане на навици при ходенето във високата планина и усвояването на базови умения, свързани с безопасното пребиваване в планината

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем.. 

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи. 

 

 

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08.30 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Желателно е участниците да дойдат минимум 15 минути преди часа на отпътуване.
 • 16.30 – 17.00  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ЦЕНИ

Очаквайте скоро!

 

Цените включват:

 •  4 нощувки в хотел „Мария Антоанета“ в Банско в двойни, тройни и четворни стаи
 • Изхранване на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря)
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Билет за седалков лифт до х. Безбог
 • Ползване на вътрешен басейн на хотела
 • Планински водач/представител на „Мачирски Спорт“
 • Занимания по програма на „Мачирски Спорт“
 • Застраховка

Цените не включват:

 • лични разходи

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на 0885 04 22 44; 0886 05 00 66; 0886 006 067;
 2. Потребителят трябва да се запознае с Информационния формуляр ТУК.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата).

5. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД тук: https://www.machirski-sport.com/about-us/

6. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с Противоепидемичните мерки и правила за разпространението на Covid 19 и с Инструктаж за безопасност.

7. Срокове за записване и плащане – 3 седмици преди началната дата на лагера.

8. Крайният срок, в който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже, без да дължи неустойка са посочените по-горе дати за записване и плащане.

9. При анулации след тази дата се възстановяват 70% от общата сума.

10. При анулация или неявяване в деня на отпътуване – парични средства не се възстановяват.

11. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.

12. Срещу допълнително заплащане може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ до 5 дни след извършено плащане и до 10 дни преди датата на отпътуване.

13. В случай на увеличение на цените на горивата, Мачирски Спорт си запазва правото да промени цената на програмата.

РЕЗЕРВИРАЙ ДЕТСКИ ЛАГЕР