ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ПРОГРАМАТА ЗА ЛЯТО 2020!

ЛЯТНА ПРИКЛЮЧЕНСКА ЗАНИМАЛНЯ

за малки и големи мечтатели

 

За лято 2019 сме подбрали ВЪЛНУВАЩИ ТЕМИ за всяка седмица от началото на месец Юни до Септември! Заниманията са специално комбинирани, за да грабват децата от първия миг, да провокират любопитството им, неусетно да трупат знания и умения, докато изработват модели и макети, които да им напомнят за изживяното лятно приключение!

Темите ще увлекат децата в различни роли и професии, които ще им подскажат с какво биха могли да се занимават в бъдеще. И кой знае – може Вашето дете да се прибере с нова мечта!

Ще бъдем космонавти, които изследват космоса, планетите и звездите; ще бъдем търсачи на съкровища, ще опознаем времето и метеорологията, растенията и ботаниката, ще станем зоолози за седмица или пък лесничеи, експериментатори, еколози, археолози или архитекти!

Всяка седмица ще спортуваме на чист въздух като правим преходи из Природен парк Витоша, ще се катерим по стена, ще яздим коне, ще храним щрауси, ще бъдем каякари! Всички занимания ще са гарнирани с много игри, смях и забавления!

 

НОВО! Вече предлагаме вкусно планинско барбекю за обяд в дните, в които децата са на Витоша! Заявете и доплатете обяд за Вашето дете в момента на записване. За повече информация се свържете с нашия екип.

 

ЗАПИСВАНИЯТА ЗАПОЧНАХА! ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Занимания, включени в програмата:

  Леки планински преходи с опознаване на маршрутите в Природен парк Витоша
  Спортно катерене по изкуствена стена; скално катерене; катерене по дървета
  Алпийски способи за преодоляване на препятствия; въжени предизвикателства
  Образователни лекции за опасностите в планината, оказване на първа помощ на пострадал, правила за изграждане на бивак, оцеляване сред дивата природа
  Ориентиране по карта и с компас
   Комбинирани екипни игри (логически, състезателни, щафетни, забавни и др.)

  Научни географски работилници за опознаване тайните на заобикалящия ни свят
Каякинг
   Екскурзии до природни и културно исторически забележителности

 

 

√ Необходима екипировка: удобна раница; яке; маратонки/обувки, удобни за ходене; шапка; очила; дъждобран; фенерче. Децата да си носят сух пакет храна и малко шише с вода.

√ Децата: клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи.

 

Отпътуване: 08:15 ч. – Национален Стадион „Васил Левски“

Връщане: 17:30 ч. – Национален Стадион „Васил Левски“

 

Клиенти, които живеят в близост до маршрута на автобуса трябва да бъдат на следните спирки не по-късно от:

  • 08:25 ч. – Спирка ШЕЛ – автобусна спирка след бензиностанция ШЕЛ на бул. „България” в посока Витоша
  • 08:30 ч. – Спирка Гоце Делчев – автобусна спирка след кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев” в посока Витоша
  • 08:35 ч. – Спирка БИЛА – автобусна спирка след кръстовището на бул. „България” и  бул. „Тодор Каблешков“ в посока Витоша; срещу мол България
  • 08:45 ч. – Спирка Бояна („Скиорка“) – автобусна спирка след кръстовището на Панорамен и Беловодски път в кв. Бояна в посока Витоша

 

ВАЖНО!

Мачирски Спорт ЕООД е водещ туроператор в областта на планинския туризъм и зимните спортове. Дълги години активно и целенасочено работим за популяризирането и развитието на планинския туризъм и снежните спортове, както сред подрастващите, така и сред техните родители.

Всяка дейност в планината е съпроводена от известен риск от нараняване. Основни принципи в нашата дейност са: опазване здравето и живота на участниците; предотвратяване на риска от физическа или психологическа травма; спазване на правилата за безопасност в планината и не допускане на крайни екстремни ситуации!

 

***ПРОГРАМАТА Е ЗАПАЗЕН ПРОДУКТ НА МАЧИРСКИ СПОРТ***

Резервирай приключение

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY