Подходящи за всички възрасти, нашите програми са балансирана комбинация от приключенски туризъм, екология, спортно катерене, въжени предизвикателства, еко и селски туризъм.

Вече 20 години нашите продукти са предпочитана алтернатива за свободното време на хиляди любители на природата. За децата организираме приключенски лагери , лятна занималня, детско планинарско училище и др.

ЛЯТНА ПРИКЛЮЧЕНСКА ЗАНИМАЛНЯ

за малки и големи мечтатели

03 Юни – 13 Септември 2019 г.

 

За лято 2019 сме подбрали 15 ВЪЛНУВАЩИ ТЕМИ за всяка от 15-тте седмици от началото на месец Юни до първия учебен ден! Заниманията са специално комбинирани, за да грабват децата от първия миг, да провокират любопитството им, неусетно да трупат знания и умения, докато изработват модели и макети, които да им напомнят за изживяното лятно приключение!

Темите ще увлекат децата в различни роли и професии, които ще им подскажат с какво биха могли да се занимават в бъдеще. И кой знае – може Вашето дете да се прибере с нова мечта!

Ще бъдем космонавти, които изследват космоса, планетите и звездите; ще бъдем търсачи на съкровища, ще опознаем времето и метеорологията, растенията и ботаниката, ще станем зоолози за седмица или пък лесничеи, експериментатори, еколози, археолози или архитекти!

Всяка седмица ще спортуваме на чист въздух като правим преходи из Природен парк Витоша, ще се катерим по стена, ще яздим коне, ще храним щрауси, ще бъдем каякари! Всички занимания ще са гарнирани с много игри, смях и забавления!

Вижте подробна програма, цени и условия ТУК

Записванията започнаха! Очакваме ви!

В нашите приключенски лагери заедно ще опознаем величествените български планини Рила, Пирин и Родопите, където ще се наслаждаваме на кристално чисти езера, ледено студени реки и незабравими гледки от най-високите върхове.

Ще са научим как да се държим в планината, как да разпознаваме полезни и опасни растения и ще бивакуваме под звездното небе!

 

Вижте всички наши лагери ТУК

Резервирай приключение

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY