Детски лагер в Родопите

“Планината на Орфей”

01.07. – 07.07.2024

 

Величествена, красива, изпълнена с мистика и легенди – така мнозина биха описали Родопа планина, наричана още „Планината на Орфей“. Точно тази красота е възпявал в песните си Орфей, който останал да броди из непознатите родопски гори. А ние ще последваме стъпките му, отправяйки се на вълнуващо пътешествие!

Лагерът съчетава, както природни, така и религиозни и културно-исторически забележителности. Заедно ще навлезем в „Подземния свят“ на пещерите Ухловица, Дяволското гърло и Ягодинската пещера, ще разгледаме скалния феномен Чудните мостове и Орфееви скали. Ще посетим Асеновата крепост, Бачковския манастир, Агушевите конаци. Ще се докоснем до звездите и далечни галатики през обектива на Националната обсерватория-Рожен и Планетариума в гр. Смолян. Ще се разхладим и разходим до извора на р. Арда, еко пътека ‘‘Невястата‘‘, еко пътека Смолянския водопад, Биосферен резерват ,,Червената стена“ и Орфееви скали. 

Всичко това ще бъде гарнирано с прочутото родопско гостоприемство и ‘‘да си оближеш‘‘ пръстите гозби. На връщане ще се отбием през Старинен Пловдив и Епископската базилика.

Седем незабравими дни пълни с приключения, игри и забавления на открито сред магичните Родопи!

 

Програмата е подходяща за деца на възраст 7+ години.

ЦЕНИ

Промоционални цени до 31.05.2024

 • Цена за дете до 11,99 г. 1120.00 лв.
 • Цена за дете над 12 г. 1150.00 лв.

Редовни цени след 31.05.2024

 • Цена за дете до 11,99 г.1156.00 лв.
 • Цена за дете над 12 г. 1186.00 лв.

 

Цените включват:

 • 6 нощувки в хотел „Стрийм Ризорт“ *** с настаняване по 2, 3 или 4 деца в двойни стаи, студиа и апартаменти на редовни легла и допълнителна легла тип разтегателен диван/фотьойл,
 • Изхранване на 3 пълни пансиона (закуска, обяд и вечеря) и 3 полупансиона (закуска и вечеря) на сет меню в хотел ,,Стрийм Ризорт” ***
 • Три обяда в района на Бачково, Ягодинска пещера, с. Могилица или с. Горна Арда и Пловдив. 
 • Ползване на басейн в хотела
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • Представител на „Мачирски Спорт“
 • Посещение на следните обекти: Асенова крепост, Бачковски манастир, Пещера „Ухловица“, Агушеви конаци,, Национална обсерватория, Дяволското гърло, Ягодинска пещера, Каньона на водопадите , „Старинен Пловдив“, Епископската базилика на Филипопол
 • Входни такси и беседи в посещаваните обекти
 • Застраховка ,,Туризъм в България“ с покритие до 1000лв.

Цените НЕ включват:  лични разходи и застраховка ,,Отмяна на пътуване”

(Застраховката ,,Отмяна на пътуване” може да се сключи срещу допълнително заплащане и във всеки офис на ЗАД Армеец до 5 дни след извършено плащане и не по-малко от 10 дни преди началната дата на отпътуване или при друг избран от Вас застраховател.)

 

Необходима екипировка: удобна раница, яке, дълги панталони, маратонки или други удобни за ходене обувки (препоръчително е да са туристически), шапка, очила, дъждобран, ръкавици, слънцезащитен крем, репелент, бански, хавлия и джапанки.

Участниците трябва да са клинично здрави, екипирани с подходящи за сезона и планината дрехи.

Място и час на отпътуване/ връщане:

 • 08:00 ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”. Желателно е участниците да дойдат минимум 15 минути преди часа на отпътуване.
 • 17:00/ 17:30  ч. – паркинга пред централния вход на НС “Васил Левски”.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 1. Записването за програмата се извършва предварително с изпратен имейл на: office@machirski-sport.com. Ако имате въпроси, можете да ни намерите на  0886 006 067.
 2. ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да се запознае с нашия Информационен формуляр.
 3. След потвърждение от наша страна, ще получите Договор, който е необходимо да върнете попълнен и подписан от Ваша страна.
 4. Заплащането на програмата се извършва по следните начини:
 • Плащане с банкова карта, след получаване на искане за плащане – изпратено директно до Вашия мобилен телефон или имейл.
 • По банков път на следната банкова сметка: Банка ДСК АД IBAN: BG09STSA93000001434073 BIC: STSABGSF (*като в основание следва да посочвате две имена на детето/децата и името на програмата -Детски лагер в Родопите ).
 1. Можете да се запознаете с Политиката и Декларацията за поверителност на личните данни на „Мачирски спорт“ ЕООД.
 2. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се запознаете с нашия Инструктаж за безопасност.
 3. Срок за записване и плащане: 23.05.2024г.
 4. Крайният срок, до който ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се откаже, без да дължи неустойка е до 23.05.2024г.
 5. При индивидуални анулации до 15 дни преди пътуването, се възстановяват 50% от  сумата.
 6. При индивидуални анулации след посочения срок, парични средства не се възстановяват.
 7. При анулация в деня на отпътуване, както и след началната дата – парични средства не се възстановяват.
 8. ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да посочи друго лице, което да ползва правата му по туристическата услуга, в срок не по-малко от 48 часа преди началната дата на предоставяне, ако заменящият го отговаря на конкретните изисквания за осъществяването на услугата. В противен случай, ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото индивидуално да променя цената на услугата в зависимост от възможността да бъде реализирана промяната.
 9. Крайният срок, в който ТУРОПЕРАТОРЪТ трябва да информира ПОТРЕБИТЕЛЯ дали минималният брой участници е събран и програмата ще се реализира, е до 15 дни преди пътуването.
 10. Специфични особености по конкретната програма са посочени в договора.
 11. В случай на увеличение на цените на горивата, ,,Мачирски спорт” си запазва правото да промени цената на програмата.
 12. Препоръчваме сключването на застраховка ,,Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане. Застраховката може да се сключи във всеки офис на ЗАД Армеец до 5 дни след извършено плащане и не по-малко от 10 дни преди началната дата на отпътуване или при друг избран от Вас застраховател.

 

*Фирмата си запазва правото на промени в програмата при непредвидени обстоятелства.

** Програмата е запазен продукт на ,,Мачирски спорт” ЕООД. **

РЕЗЕРВИРАЙ ДЕТСКИ ЛАГЕР